ΙΕΡΙΣΣΟΣ – Μ. ΠΑΝΑΓΙΑ «ΧΩΡΙΣ ΜΑΤ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ» 10-0

vasilinos.wordpress.com

arxi-web-1050

Σήμερα υπήρχε το ντέρμπι της Β. Χαλκιδικής. Με το τεταμένο κλίμα των ημερών με τις δεκάδες κλήσεις που λαμβάνουν οι Ιερισσιώτες από την ασφάλεια, υπήρχαν φήμες ότι στον αγώνα ίσως να υπάρξουν επεισόδια, επειδή η διοίκηση της ομάδας της Μ. Παναγίας είναι όλοι εργαζόμενοι στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» και το 90% περίπου των παικτών της είναι παιδιά που εργάζονται στην εταιρεία. Οι «Κασσάνδρες» όμως διαψεύσθηκαν.

Οι αθλητές παίκτες και των δύο ομάδων ήταν άψογοι από κάθε πλευρά και επέδειξαν αθλητικό πνεύμα και ήθος, και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν τους επεδείχθη ούτε μία κίτρινη κάρτα από τους διαιτητές ούτε μία παρατήρηση δεν χρειάσθηκε να κάνουν οι διαιτητές. Η διαιτησία ήταν άψογη. Στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα της Ιερισσού έδειξε ότι όταν δεν παρίσταται «η Ασφάλεια και τα ΜΑΤ» δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα· στον αγώνα «εγκλημάτισε κακουργηματικά 10 φορές». Στο πρώτο ημίχρονο έβαλε 7 γκολ και της ακυρώθηκαν δύο και έχασε 4 καλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, ακολούθησαν ακόμα τρία γκολ και δυο καλές ευκαιρίες.

Από την ομάδα της Μ. Παναγίας όλοι οι παίκτες προσπάθησαν με φιλότιμο, εκείνος όμως που διακρίθηκε για τη μαχητικότητά του, τις σωτήριες ενέργειές του ήταν ο «βετεράνος» κ. Σακαλής. Από την Ιερισσό δεν υπήρχε κανένας που να υστέρησε πλην του τερματοφύλακα, στον οποίο μόνο ξαπλώστρα δεν του πήγαν. Οι φίλαθλοι που ήταν μόνο Ιερισσιώτες ήταν πραγματικοί φίλαθλοι, πλην λιγοστών ατόμων που ύβρισαν τους παίκτες της Μ. Παναγίας, γιατί εργάζονται στην επένδυση. Αυτή η μικρότητα όμως των λιγοστών αυτών ατόμων νικήθηκε από τη συμβολή της Διοίκησης της ομάδος Ιερισσού, που συμβούλευσαν τους παίκτες της Μ. Παναγίας και τους παράγοντες της ομάδος να μη δίνουν σημασία στις ύβρεις μεμονωμένων ατόμων και πράγματι οι αθλητές της Μ. Παναγίας επέδειξαν μεγάλη αρχοντιά και ανωτερότητα, δείχνοντας ότι το πνεύμα του αθλητισμού πρέπει να μείνει ανεπηρέαστο από τα άλλα πνεύματα. Το σημερινό μήνυμα ήταν ότι: «ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», ούτε η ασφάλεια ούτε τα ΜΑΤ χρειάζονται και ότι δεν έχει σημασία το να έχεις χορηγό την εταιρεία χρυσού, την δουλειά μπορεί να την κάνει πάρα πολύ καλά και η …«Σουβλακερί».

Πάντως με δόση χιούμορ τελειώνοντας θέλουμε να πούμε ότι αν η πολύ μεγάλη εταιρεία χρυσού στη ρεβάνς μέσα στην Μ. Παναγία δεν επιθυμεί να υποστεί η χορηγούμενη «ομάδα της» πανωλεθρία από την «Σουβλακερί», θα πρέπει να δώσει τουλάχιστον 500.000 ευρώ για μεταγραφές. Δύο και τρεις χιλιάδες ευρώ δεν αρκούν ούτε για μία αλλαξιά φανέλες.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s