Ο «ΚΑΡΑΤΖΑΣ», Η «ΠΡΟΕΔΡΟΣ» ΚΑΙ Ο «ΜΕΓΑΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ»

vasilinos.wordpress.com

αρχικη-web

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, αποτυπώνουν λίγη από την χρυσαφένια φυσική ομορφιά του υδατορρέματος «Καρατζά», που ελήφθησαν από εμένα λίγες ημέρες πριν. Σας τις προσφέρω ως ένα φθινοπωρινό δώρο· είναι από το τμήμα που ακόμα δεν το «υλοτόμησαν» οι επενδυτές.

This slideshow requires JavaScript.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, αποδεικνύουν σύμφωνα με την Πρόεδρο του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκιδικής την «απλή νόμιμη υλοτόμηση» που γίνεται σύμφωνα με τους κανόνες υλοχρηστικής και τις διατάξεις του ελληνικού δικαίου, σε μη οριοθετημένο με Π.Δ. υδατόρρεμα, για έργο που δεν έχει αδειοδοτηθεί (κ.λ.π. σοβαρότερα προβλήματα)!!! Αν αυτά σύμφωνα με την Πρόεδρο του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκιδικής είναι σύννομα, τότε εγώ δικαιούμαι να πιστεύω ότι μπορεί να είμαι ο Μέγας Ναπολέων..! Για δε τους Συμβούλους της Επικρατείας, για όσα απεφάνθησαν περί αυτής της «εγκεκριμένης» επένδυσης με την υπ’αριθ. 1492/2013 απόφαση και με την 398/2012 απόφαση της Επιτροπής Αναστολών, έχω να αναρωτηθώ δημοσίως: «Τόσο πολύ υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας;»  Και έχω δημοσίως να τους πω ότι και οι δύο αυτές αποφάσεις τους είναι δομημένες στη συνειδητή διαστροφή της αλήθειας, την οποία διέστρεψαν με πρόθεση και δόλο για να συγκαλύψουν μια τεράστια παρανομία. Αυτά που αναφέρω έχουν πολύ μεγάλη βαρύτητα, και τα λέω για δικαστικούς λειτουργούς του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας, του ΣτΕ. Αν αυτά που δημοσίως καταγγέλλω δεν είναι αλήθεια, αν είναι συκοφαντικά και ψευδή, τότε αν κάποιος Εισαγγελικός Λειτουργός ή Δικαστικός Λειτουργός που διαθέτει ελληνικό φιλότιμο θεωρεί ότι πλήττεται και πρέπει να περιφρουρηθεί το κύρος της Δικαιοσύνης και να μην καταρρακωθεί (ακόμα και η «Ελληνικός Χρυσός» έχει υποχρέωση να το κάνει), οφείλει δηλ. να ενημερώσει τους Συμβούλους της Επικρατείας που εξέδωσαν τις εν λόγω αποφάσεις και να τους πείσει ότι πρέπει να καταθέσουν εις βάρος μου άμεσα έγκληση και να κινηθεί εις βάρος μου η αυτόφωρη διαδικασία και υπόσχομαι να μην κάνω χρήση του δικαιώματός μου ούτε και για 48ωρη αναβολή για να προετοιμασθώ. Γνωρίζει η κα Πρόεδρος του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πολυγύρου κα Ρόκκου ότι είμαι απολύτως έτοιμος και είναι καλό να την συμβουλευθούν, μπορεί να τους βοηθήσει. Εν πάση περιπτώσει ας βοηθήσουν λίγο και τα Σώματα Ασφαλείας, διότι η χορηγός τους εταιρεία ξοδεύει τόσα χρήματα για την σε κάθε επίπεδο     -οικονομική και υλικοτεχνική- υποστήριξή τους. Εδώ μιλώ ξεκάθαρα και δεν χρειάζονται πιθανολογήματα τηλεφωνικών μου συνομιλιών και φανταστικές ερμηνείες.

1-xartis

Το υδατόρρεμα «Καρατζά» πριν τις 15-4-2013 που υπεγράφη το υπ’αριθ. 15/2013 Πρωτόκολλο υλοτόμησης.

 2-topio

Άρχισε από τον Απρίλιο 2013 η «νόμιμη» διεργασία

 Όλες οι κάτωθι φωτογραφίες αποτυπώνουν σύμφωνα με το Μονομελές Πρωτοδικείο Πολυγύρου καθ’όλα νόμιμη υλοτομία(!) που διενεργείται στο μη οριοθετημένο υδατόρρεμα «Καρατζά» και είναι «απολύτως σύμφωνη» με τους κανόνες υλοχρηστικής και το Προεδρικό Διάταγμα 19/1928, κεφ.β και κεφ.ΣΤ΄ (βιβλίο Β, Τμ.Α) του Ν.Δ. 86/1969, βλ. Δασικό Κώδικα Π.Δ. 89/1969, άρθρ. 268.

3-μπουλντοζα

4-μπουλντοζα

5-μπουλντοζα

6-μπουλντοζα

7-μπουλντοζα

8-καθετη

9-karatza

10-karatza

Για όσους ζουν στον 21ο αιώνα και είναι από μεγαλουπόλεις και δεν γνωρίζουν τι είναι τεχνικές παρεμβάσεις μέσα στο δάσος, που αλλοιώνουν υπέρμετρα τα διακριτικά φυσικά μορφολογικά στοιχεία του περιβάλλοντος χώρου δασικής έκτασης και υποβαθμίζουν τη φυσική μορφή υδατορρέματος πριν οριοθετηθεί, για να τους βοηθήσω παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό με πνεύμα χιούμορ από την «καταστροφή» που συντελείται από την «παράνομη» υλοτομία που γίνεται με «μπουλντόζες» από τον Δασικό Συνεταιρισμό της Μ. Παναγίας.

1-das-web

2-das-web

3-das-web

4-das-web

Κι αν αναρωτιέστε, εφόσον συμβαίνουν όλα αυτά, γιατί δεν απευθύνoμαι στην ελληνική δικαιοσύνη και τα αναρτώ στο blog;  Σας ενημερώνω ότι απευθύνθηκα και με όσα συνέβησαν, σήμερα προέβην σε δήλωση παραίτησης εκ του συγκεκριμένου δικογράφου και όχι του δικαιώματός μου, για το οποίο επιφυλάσσομαι.

Διά χειρός και εν πνεύματι Αληθείας

Αρχιμ. Χριστόδουλος Αγγελόγλου,

Πνευματικός και Εφημέριος του Ι. Ησυχαστηρίου

«Παναγία, η Φοβερά Προστασία»

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s