ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ TOY ΑΓΩΝΑ

vasilinos.wordpress.com

DSC_0145

Ενημερώνουμε ότι :

1) Σήμερα 29-7-2014 στις 8 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιερισσού, το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα έχει ενημέρωση για τρέχουσες εξελίξεις. Έχουν κληθεί ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και οι λοιποί φορείς και σύλλογοι του τόπου.

2) Αύριο Τετάρτη 30-7-2014 στις 8 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου της Ιερισσού, έχει ορισθεί «Λαϊκή Συνέλευση», για να ενημερωθεί και ο κόσμος για τις τρέχουσες εξελίξεις και θα προγραμματισθεί και για την Παρασκευή διαμαρτυρία με ανάβαση στον Κάκκαβο.

3) Αύριο Τετάρτη 30-7-2014 στις 11 π.μ., ο Δήμαρχος του Δήμου Βόλβης, κ. Λιάμας Διαμαντής, έχει συγκαλέσει στο ΗΡΩΟΝ του Σταυρού Λαϊκή Συνέλευση σε συνεργασία με την Επιτροπή Αγώνα Στρυμονικού κόλπου, για να ενημερώσει τους δημότες του για τις τρέχουσες εξελίξεις και την απόφαση της νέας Δημοτικής Αρχής να προβεί σε ενέργειες, ώστε να σταματήσει η διέλευση των φορτηγών της «Ελληνικός Χρυσός» μέσα από τον Σταυρό κ.λ.π. Ελπίζουμε και ο δικός μας Δήμαρχος κ. Μίχος να αναλάβει σύντομα παρόμοιες πρωτοβουλίες, προκειμένου να αποκατασταθεί η ευνομία στην περιοχή του Δήμου, διότι είναι απαράδεκτο να υλοποιείται παρανόμως επενδυτικό καταστροφικό σχέδιο στον Δήμο, χωρίς να έχει λάβει την προαπαιτούμενη έγκριση όπως ορίζεται σαφέστατα στο άρθρο 3 του Ν. 3220/2004. Αναμένουμε, διότι είναι προσβολή όλοι οι όμοροι Δήμοι να λαμβάνουν αποφάσεις κατά της παράνομης καταστροφικής επένδυσης και ο δικός μας Δήμος, ο Δήμος Αριστοτέλη, ακόμα να μην έχει λάβει απόφαση. Εμείς έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη ότι οι δημοτικοί μας σύμβουλοι που διακρίνονται από το ελληνικό φιλότιμο, θα τοποθετηθούν κατά της επένδυσης από το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο, και θα προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να σταματήσει η υλοποίηση του μη εγκεκριμένου καταστροφικού και παράνομου επενδυτικού σχεδίου.

4) Στη Μεγάλη Παναγία από 7-10 Αυγούστου οργανώνεται η 21η Πανελλαδική Εορτή «Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας». Η εν λόγω οικογιορτή οργανώθηκε στη Μεγάλη Παναγία, για να αναδείξει και να στηρίξει τον αγώνα των κατοίκων κατά της παράνομης και καταστροφικής επένδυσης χρυσού.

5) Από τις 22 έως 31 Αυγούστου οι Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, οργανώνουν αγώνα στις Σκουριές με πολυπληθή κατασκήνωση στο βουνό στην περιοχή των Σκουριών. Η 10ημερη κατασκήνωση θα έχει πλήθος εκδηλώσεων, συνελεύσεις, περιηγήσεις στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, ενημέρωση, συναυλίες, προβολές και άλλα δρώμενα.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s