Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ “antigoldgr.org” EΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ

vasilinos.wordpress.com

Papag-ship

Είμαι πνευματικός και υπόκειμαι στον Πνευματικό νόμο που λέει: «Κύριε, ποσάκις αμαρτήσει εις εμέ ο αδελφός μου και αφήσω αυτώ; έως επτάκις; λέγει αυτώ ο Ιησούς· ου λέγω σοι έως επτάκις, αλλ’ έως εβδομηντάκις επτά» (Ματθ. ιη΄21-22). Στο ιστολόγιο του «Παρατηρητηρίου Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων» έστω και πολύ καθυστερημένα σήμερα το μεσημέρι έσβησαν το επίμαχο σχόλιό τους που δεν έπρεπε να είχαν κάνει, αποδεικνύοντας ότι «γνωρίζουν πόσες φορές τον χρόνο γιορτάζει ο Αη Γιάννης» και δεν υπάρχει πλέον λόγος να ασχοληθώ εγώ, δεδομένου ότι δεσμεύομαι από τον πνευματικό Νόμο που ανωτέρω επικαλέσθηκα.

Προς αποφυγή όμως παρανοήσεων από εμπαθείς διάνοιες που δεν ξέρουν τι εστί πατρική, αδελφική και φιλική παιδαγωγία και πώς αυτή ασκείται, αισθάνομαι να πω στην αγάπη σας ότι το ιστολόγιο “antigoldgr.org” αδιαμφισβήτητα όλα αυτά τα έτη έχει παίξει τον κύριο πρωταγωνιστικό ρόλο στον αγώνα κατά της καταστροφής του τόπου μας. Η προσφορά του είναι μοναδική και ανεκτίμητη. Η παροχή της γνώσης που παρέχει σε όλους εμάς, είναι σαν ήλιος που φωτίζει κι αν κάποιο σύννεφο προκαλέσει σκιά, αυτό δεν εμποδίζει πάλι σε λίγο αυτό τον ήλιο να ξαναλάμψει. Η άμεση ενημέρωση που παρέχει αυτό το ιστολόγιο είναι πρωτοφανής και δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο ιστολόγιο μεταλλευτικού περιεχομένου.

Η ενημέρωση που έχει το “vasilinos.wordpress.com” για μεταλλευτικά θέματα, προέρχεται κατά 99% από το antigold. Απλώς λίγο στη διαχείριση των θεμάτων διαφέρουμε λόγω διαφορετικής νοοτροπίας των χειριστών των δύο blogs. Έχει κανείς άραγε σκεφθεί ποτέ τι «κουπί έχουν τραβήξει σ’αυτή τη γαλέρα» του τρικυμισμένου αγώνα οι διαχειριστές antigoldgr.org”; Έχει σκεφθεί κανείς το ότι γι’αυτούς έχει προ πολλού καταργηθεί η προσωπική ζωή; Έχει αναλογισθεί το τι έχουν ξοδέψει γι’αυτόν τον αγώνα; Έχει αναλογισθεί τι κενό ενημέρωσης θα υπήρχε χωρίς την παρουσία του ιστολογίου antigoldgr.org”; Συνεχώς όλοι μας ενημερωνόμαστε άμεσα και έγκυρα από το antigold για ό,τι γίνεται κάθε μέρα (όσον αφορά το μεταλλευτικό μας πρόβλημα). Προσωπικά δημόσια θέλω να καταθέσω την ευχαριστία μου και την ευγνωμοσύνη μου για τους διαχειριστές του ιστολογίου antigold, οι οποίοι για να έχουμε εμείς και τα παιδιά μας αύριο μια αξιοβίωτη ζωή στον τόπο μας, θυσίασαν σ’αυτή τη ζωή τη δική τους προσωπική ζωή, ελέγχουν καθημερινά τι αποφάσεις εκδίδονται, κάθονται τις αναλύουν, γράφουν εμπεριστατωμένα, τεκμηριωμένα, παρεμβαίνουν, καταγγέλλουν, ενημερώνουν, διώκονται ποινικά, παρακολουθούνται από την ασφάλεια.

Τελειώνοντας, με δόση χιούμορ, θέλω να πω ότι όλοι γνωρίζουμε τι γνώση διαθέτουν. Είμαι σίγουρος ότι αν τους ρωτήσεις ποια ημερομηνία εορτάζει ο Απόστολος Παύλος θα σου πουν αμέσως, ενώ αν τους ρωτήσεις ποια ημερομηνία γιορτάζει ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος, μην περιμένεις να σου πουν, καθώς κι εμένα να ρωτήσουν δεν μπορώ να απαντήσω, διότι έχουμε α) την εορτή της σύλληψής του, β) την εορτή της γέννησής του, γ) τη βάπτιση του Κυρίου, δ) τον αποκεφαλισμό της Τιμίας κεφαλής του, ε) την πρώτη εύρεση της κεφαλής, στ) δεύτερη εύρεση της κεφαλής, ζ) τρίτη εύρεση της κεφαλής· δεν θυμάμαι αν υπάρχει και τέταρτη. Και τον Οικουμενικό Πατριάρχη να ρωτήσεις για όλες τις ημερομηνίες που γιορτάζει ο άϊ Γιάννης, θα δυσκολευτεί να σου απαντήσει, πόσο μάλλον οι φίλοι μου από το antigold.

Και πάλι ένα μεγάλο ειλικρινές ευχαριστώ, φίλοι του antigold και για την αρχοντιά σας να διορθώνετε έστω και αρκετά καθυστερημένα κάτι που σας υπομνήει ο κάθε πολίτης και που κάτω από τον τιτάνιο και άνισο αγώνα που δίνετε, πιθανόν ενεργώντας παρορμητικά και συναισθηματικά κάποιες φορές να κάνετε κάποια λάθη.

Υ.Γ.: Εκείνον τον κακόμοιρο τον «Βλαδίμηρο» τον σκέφτομαι συνέχεια. Πείτε του να πηγαίνει στην εκκλησία και να μην ανοίγει το “vasilinos.wordpress.com”, διότι είναι ακατάλληλο για πολύ «ευλαβείς» που “σκανδαλίζονται”. Στο “vasilinos” o παπάς «καυτηριάζει» όσους επιχειρούν να υπονομεύσουν την υγεία των πολιτών, ενώ στην εκκλησία αν πηγαίνει, θα απολαμβάνει τις γαλήνιες κηδείες, τα κατανυκτικά τρισάγια, τα μνημόσυνα κ.λ.π. ως επακόλουθα της εξόρυξης χρυσού. Είναι γεγονός ότι φταίω κι εγώ γιατί δεν έχω ακόμα βάλει την ένδειξη «ακατάλληλο» για τους «ευλαβείς» και «ευκολοσκανδάλιστους» ανθρώπους και γι’αυτό ζητώ συγγνώμη και από τον «Βλαδίμηρο». Μαζί όμως με το επίμαχο σχόλιό σας, αφαιρέσατε και το σχόλιο του «Βλαδίμηρου», με συνέπεια κάποια «Άννα» που του απαντούσε με σχόλιό της κάτω από το δικό του, τώρα φαίνεται να σκανδαλίζεται με εμένα κι όχι με εκείνον, ενώ το σχόλιό της αναφερόταν στον «Βλαδίμηρο» με τον οποίο είχε σκανδαλισθεί. Αν το έχετε ακόμα, αφήστε το του Βλαδίμηρου, εμένα δεν με πειράζει.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s