ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ #prosfyges

vasilinos.wordpress.com

Aγαπητοί μας αδελφοί, επειδή η αγάπη σας είναι συγκινητική, σας ενημερώνουμε ότι για σήμερα το απόγευμα έχουν ήδη δηλώσει 40 εθελοντές να βοηθήσουν στην παρασκευή των υλικών για την αυριανή αποστολή στην Ειδομένη. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε για σήμερα να μη δηλώσουν άλλοι και να μην έρθουν άλλοι.

Μπορείτε όμως όποιοι θέλετε να βοηθήσετε στην παρασκευή κ.λ.π. των υλικών για την επόμενη αποστολή, η οποία θα γίνει την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, να μας το δηλώσετε. Συγκεκριμένα, οι επόμενοι εθελοντές θα χρειαστεί να βοηθήσουν στην παρασκευή και συσκευασία των υλικών, την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016, από τις 5 μ.μ. το απόγευμα που θα αρχίσει η προετοιμασία.

Όσοι, λοιπόν, επιθυμείτε να βοηθήσετε την Παρασκευή, παρακαλούμε δηλώστε το και πάλι στο τηλ. 23720-32134 και όσα πράγματα θέλει να στείλει η αγάπη σας για την Ειδομένη για την αποστολή της 6ης Μαρτίου, θα πρέπει να τα φέρετε αποκλειστικά την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 μέχρι τις 5 μ.μ. το απόγευμα της Παρασκευής (αφού προηγουμένως θα έχετε επικοινωνήσει οπωσδήποτε στο ανωτέρω τηλέφωνο).

Αύριο που θα ενημερωθούμε στην Ειδομένη, θα σας πληροφορήσουμε ποιες ακριβώς άλλες ανάγκες έχουν, διότι βασικά εμείς προσπαθούμε να καλύπτουμε με τοστ, αυγό και νερό ένα στοιχειώδες πρωινό των μικρών παιδιών.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s