Η ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ

vasilinos.wordpress.com

web-191555

Εχθές 18 Απριλίου 2016, οι εθελοντές μας μαγείρεψαν κοτόπουλο με μανέστρα και όπως είχαμε προενημερώσει, για μια ακόμα φορά πήγαμε κι εχθές στην Ειδομένη.

Αυτή τη φορά οι εθελοντές μας ζήτησαν να μοιράσουμε και οι ίδιοι εκατοντάδες μερίδες φαγητού, ώστε να δείξουμε με πόση ησυχία, τάξη και υπομονή οι πρόσφυγες στέκονται στη σειρά, για να λάβουν το προϊόν της αγάπης μας. Τα περί «σκοτωμού για ένα κομμάτι ψωμί», γνωρίζετε πλέον ποιοι τα μεθοδεύουν και τα οργανώνουν, και γιατί τα δημιουργούν και τα προβάλλουν.

Στο κάτωθι βίντεο μπορείτε να δείτε το χθεσινό οδοιπορικό αγάπης στην Ειδομένη και να ακούσετε τις ευχαριστίες που οι πρόσφυγες μας απηύθυναν, για να σας διαβιβάσουμε.

Στον καταυλισμό της Ειδομένης δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι οι πρόσφυγες έχουν βάλει να κυματίζει η ελληνική σημαία με τον σταυρό, την οποία τεντώνουν και κρεμάνε με παρρησία καίτοι μουσουλμάνοι, έξω από τις σκηνές τους (μάλιστα την ίδια στιγμή που κάποιοι «Έλληνες» πολιτικοί μεθοδεύουν την κατάργηση του σταυρού από τη σημαία μας).

web190307

Σας ευχαριστούμε όλους σας για την αγάπη σας και την ποικιλότροπη συμπαράστασή σας στο δικό μας ταπεινό έργο εθελοντισμού και στα ταλαιπωρημένα προσφυγόπουλα. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους φιλότιμους Έλληνες, που με την αγάπη τους, το φιλότιμό τους και την αλληλεγγύη τους, συνεχίζουν να δίνουν προς όλο τον πλανήτη την αληθινή εικόνα του Έλληνα χριστιανού, μια εικόνα ζηλευτή.

Ευχόμαστε ο Εντολοδότης της Αγάπης, γνωρίζοντας ότι εκ του υστερήματος της καρδιάς σας όλοι οι Έλληνες ελεείτε, να ανταποδώσει κατά τη φιλότιμη και αλληλέγγυα καρδιά σας.

web-135419

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s