…ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ… #skouries

vasilinos.wordpress.com

kosmos letters.

Η διαφθορά με όλους τους συμπαραστάτες της που κατέστρεψε την Ελλάδα, χτυπά αδυσώπητα όσους τολμούν να της εναντιώνονται και διαθέτει αλόγιστα υπέρογκα κεφάλαια, προκειμένου να καταστρέψει τους φιλότιμους αγωνιστές και τίμιους κατοίκους,

αιμόφυρτο αντίγ.

προκειμένου να καταστρέψει τον τόπο όπου ζούμε, τον αέρα που αναπνέουμε, το νερό που πίνουμε, την υγεία και το μέλλον των παιδιών και όλων μας. Η διαφθορά θέλει και πασχίζει να κλείσει στη φυλακή τους τίμιους αγωνιστές κατοίκους, που εναντιώνονται στο καταστροφικό της έργο.

Οι αγωνιστές κάτοικοι, μαστιζόμενοι από μεγάλη οικονομική ανέχεια και από την ανεργία, έχουν κληθεί να καταβάλουν τεράστια και εξοντωτικά χρηματικά ποσά ως εγγυήσεις, ενώ οι δίκες απαιτούν επίσης υπέρογκα ποσά. Όλοι αυτοί έχουν μόνον έναν συμπαραστάτη και χορηγό: εσένα τον αγνό πολίτη και λαό.

exedra letters

Αύριο όλοι με την παρουσία μας στη Συναυλία, δηλώνουμε εμπράκτως τη συμπαράστασή μας σ’ αυτούς, που η διαφθορά θέλει να κλείσει στη φυλακή. Αποκηρύσσουμε το ΕΓΩ, ΕΣΥ, ΑΥΤΟΣ, εκείνος, και διατρανώνουμε προς όλους ΕΜΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s