ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

vasilinos.wordpress.com

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 2400 έτη από τη γέννηση του Αριστοτέλη, την Πέμπτη 15-9-2016 ξεκίνησε στα Νέα Ρόδα το αντάμωμα διάφορων χωρών. Χορευτικά μαγευτικά συγκροτήματα με τις φανταστικές παραδοσιακές στολές τους, χάρισαν μοναδικές στιγμές «χορεύοντας με πάθος στη γη του Αριστοτέλη».

Η εκδήλωση αυτή θα μείνει αξέχαστη. Η εξέδρα που φιλοξενούσε τα χορευτικά συγκροτήματα είχε θέα το πανέμορφο γαλήνιο λιμανάκι των Ν. Ρόδων και κάτω από μία φεγγαρόλουστη έναστρη βραδιά, σύσσωμος ο κόσμος με πάθος και ενθουσιασμό συμμετείχε χτυπώντας ρυθμικά παλαμάκια.

Σας παραθέτουμε μερικά στιγμιότυπα από το εξαιρετικό «Αντάμωμα στη γη του Αριστοτέλη», για να δώσουμε τη δυνατότητα να το απολαύσουν όσοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν για να το απολαύσουν.

Η πανέμορφη αυτή εκδήλωση διοργανώθηκε με άψογο τρόπο από τον μουσικοχορευτικό σύλλογο «Καγκελευτό» (με επιμέλεια του δασκάλου χορευτικού κ. Αργυρίου Τριανταφύλλου), σε αγαστή πάντα συνεργασία με το «Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο» Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Αριστοτέλη, του οποίου Πρόεδρος είναι η δραστήρια Νεοροδίτισσα Δημοτική Σύμβουλος Λένα Παναγιωτοπούλου. Η Πρόεδρος του Δ.Δ. Ν. Ρόδων κα Σοφία Ισαακίδου, ο Πρόεδρος του «Καγκελευτού», η Πρόεδρος του «Αριστοτέλειου Πνευματικού Κέντρου» κ.λ.π., έδωσαν αναμνηστικά δώρα στις αντιπροσωπείες των χορευτικών συγκροτημάτων που συμμετείχαν και τους ευχαρίστησαν για την ολοπρόθυμη συμμετοχή τους (οι χώρες που συμμετείχαν εχθές ήταν: Ρουμανία, Βάσκοι-Ισπανία, Γεωργία, Κρήτη, Βουλγαρία, Ουκρανία, Σερβία, Κύπρος, Μολδαβία).

Και εμείς με τη σειρά μας ευχαριστούμε τους συντελεστές, γι’αυτές τις πανέμορφες στιγμές που χαρίζουν στον πολυπαθή μεν αλλά πανέμορφο τόπο μας.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s