Με βούλευμα αθώος ο αρχηγός και τα μέλη της «εγκληματικής οργάνωσης» Καρατζά

vasilinos.wordpress.com

MAT-εκτος-δριων

Φωτογραφία από τα δικαστήρια Πολυγύρου κατά την προσαγωγή των “μελών” της “εγκληματικής οργάνωσης”, και αυτές οι διμοιρίες είναι μόνο για τη μία πόρτα…

Όπως είναι γνωστό, στη φιλήσυχη και πανέμορφη περιοχή της Β.Α. Χαλκιδικής, από τη στιγμή που ήρθε η εταιρεία στην περιοχή, οι κάτοικοι κατά εκατοντάδες μετατράπηκαν σε υποδίκους και η περιοχή γέμισε με δήθεν «εγκληματικές οργανώσεις» (των Σκουριών, του Καρατζά, της Ιερισσού κ.λ.π.). Τα ΜΜΕ έχουν φιλοξενήσει πλήθος ρεπορτάζ και στα κεντρικά τους δελτία ειδήσεων και στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων τους, διασύροντας τους κατοίκους και την περιοχή.

Τι δεν είδαμε στους δέκτες της τηλεόρασης και τι δεν ακούσαμε για τη «φρικτή», «αδίστακτη», «εγκληματική οργάνωση του Καρατζά», τι δεν ακούσαμε για τον περιβόητο δήθεν «αρχηγό» και δήθεν «υπαρχηγό» της «εγκληματικής οργάνωσης», που δήθεν διηύθυναν οργανωμένα, δομημένα,πειθαρχημένα τα «μέλη», περί δήθεν προθέσεων ανθρωποκτονιών, περί δήθεν κατοχής όπλων, περί δήθεν κατασκευής εκρηκτικών κ.λ.π. Τι δεν φιλοξένησαν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

1-web

Ο “αρχηγός”  της “εγκληματικής οργάνωσης Καρατζά”, προσερχόμενος στον ανακριτή με το πολυσέλιδο απολογητικό του υπόμνημα

Κανένας όμως ποτέ δεν πληροφορήθηκε ότι το Δικαστικό Συμβούλιο Χαλκιδικής κατέρριψε τον μύθο της δήθεν «εγκληματικής οργάνωσης» του Καρατζά.

Πριν λίγες ημέρες έστειλα αναφορά στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα, για την οποία έλαβε Α.Π. από το υπουργείο 7304/6.2.2017 (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) Την αποστείλαμε στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Κων/νο Τσουβάλα, όπου μας χορηγήθηκε  Α.Π. 17518/6.2.2017, και την κοινοποίησα στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, που έλαβε Α.Π.315/11/6/6.2.2017. Σήμερα την κοινοποιούμε και σε εσάς, για να λάβετε γνώση αυτής και του περιεχομένου της, διότι εφημερίδες, ΜΜΕ κ.λ.π. δεν ανέφεραν τίποτα για την αθωότητά τους παρά τον διασυρμό στον οποίο έχουν προβεί. Και φυσικά υπάρχουν εκκρεμότητες εν όψει της δίκης της 13-3-2017 δήθεν «μελών» τώρα της «εγκληματικής οργάνωσης των Σκουριών».

kaltsos-web

Ο “υπαρχηγός”  της “εγκληματικής οργάνωσης Καρατζά”, μόλις έχει βγει από τον ανακριτή και είναι έκδηλη η χαρά της αθωότητός του, παρά το βαρύ κατηγορητήριο που του είχαν κατασκευάσει

Με το από 16-2-2017 με Α.Π. 1005/17/336030 έγγραφό του, ο Διευθυντής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, μας ενημέρωσε για την προώθηση και διερεύνηση των καταγγελιών μας (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s