Προεόρτιο «ξυπνητήρι» για αύριο 9 π.μ.

vasilinos.wordpress.com

Είναι γνωστό ότι οι μεγάλες εορτές έχουν προεόρτια. Παρομοίως και οι εκδηλώσεις και διαδηλώσεις του κινήματος των Σκουριών έχουν και «προεόρτια» και «μεθεόρτια». Εν όψει της αυριανής δίκης των 21 αγωνιστών, οι κάτοικοι της Χαλκιδικής εχθές υπό τύπο «προεορτίων», ή και σαν «ξυπνητήρι» της «φτωχομάνας» Θεσσαλονίκης, έκαναν πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, φωνάζοντας συνθήματα, κρατώντας πανό, και αλυσοδεμένοι κάτοικοι της Β.Α. Χαλκιδικής υπενθύμιζαν στους φιλότιμους κατοίκους της «φτωχομάνας» που έχει το «εξοχικό» της στη Χαλκιδική, ότι αύριο δικάζονται τα παιδιά της που υπερασπίζουν το «εξοχικό» της «φτωχομάνας» τους. Δείτε το βίντεο.

Αύριο, από τις πληροφορίες και τα μηνύματα που λαμβάνουμε, αναμένεται να υπάρξει το αδιαχώρητο στο τετράγωνο των δικαστηρίων.

Δεν πρέπει ν’ ακούσουν τις φωνές μας μόνο οι σεβαστοί Δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, αλλά πρέπει να είμαστε τόσοι πολλοί (και θα είμαστε) που η φωνή μας να ακουστεί στην Αθήνα και στο ΣτΕ. Ο λαός λέει τέρμα, μέχρι εδώ η διαφθορά. Να καθήσει στο εδώλιο η διαφθορά, και όχι όσοι σθεναρά αντιστέκονται σ’αυτή.

Το κίνημα των Σκουριών όπως και η Μπαρτσελόνα, μπορεί να χάνουν ακόμα και με 4-0, όμως είναι στο αγωνιστικό τους πνεύμα η επική ανατροπή. Το Δίκαιο και η Αλήθεια, είναι με το μέρος μας και αυτά τα δύο είναι ανίκητα. Γι’αυτό ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗ ΝΙΚΗ.

Αύριο στις 9 π.μ. ραντεβού στα δικαστήρια.

Υ.Γ. Βίντεο και φωτογραφικό υλικό για λογαριασμό του blog μας, τράβηξε ο κ. Χρήστος Αγγελόγλου.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s