Το αστείρευτο ποτάμι… Αθήνα, ετοιμάσου.

vasilinos.wordpress.com

Στο χθεσινό άρθρο μου, ενημέρωσα ότι για τεχνικούς λόγους δεν μπόρεσα να ανεβάσω εχθές το βίντεο που τράβηξα. Το αναρτώ, λοιπόν, σήμερα.

Επειδή γνώριζα πολύ καλά όλη την προπαγάνδα αποπροσανατολισμού που θα άρχιζαν τα ΜΜΕ (με μπροστάρηδες τα κρατικά κανάλια και κυρίως την ΕΡΤ3), διάλεξα να μην ασχοληθώ ούτε με τις ομιλίες, ούτε με τον αριθμό των συγκεντρωμένων. Εγκαταστάθηκα στην ταράτσα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών και από τις 11.45 π.μ. έως 4.00 μ.μ., κατέγραφα το αστείρευτο ποτάμι των εκατοντάδων χιλιάδων προσερχομένων μόνο από τη λεωφόρο Νίκης, στην παραλιακή. Επίσης και από θαλάσσης φίλοι μου κατέγραφαν όλο αυτό το ποτάμι του λαού.

Η εικόνα που θα δείτε, μιλάει από μόνη της. Δείχνει το αστείρευτο ποτάμι, δείχνει την “ποιότητα” των προσερχομένων, την κοινωνική διαστρωμάτωση κ.λ.π. Αυτή ξεκαθαρίζω, δεν ήταν δουλειά δική μου, ήταν της ΕΡΤ-3, την οποία πληρώνουμε. Αφού όμως εκείνη τον Λαό που την πληρώνει «τον γράφει στα παπούτσια της», αναγκάσθηκα για την καταγραφή και προβολή της αλήθειας, να καλύψω εγώ αυτή την πτυχή του συλλαλητηρίου. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης δεν ήρθαν στο συλλαλητήριο να καλύψουν οι ίδιοι ως όφειλαν το γεγονός, και καλούν τον ένα και τον άλλο, για να πει την γνώμη του. Επειδή δεν μπορούν να βγάλουν άκρη και μπερδεύονται, σας παρακαλούμε στις 4-2-2018 στην Αθήνα, βοηθείστε τους να καταλάβουν όσα δεν κατάλαβαν στη Θεσσαλονίκη.

Κύριοι της αντίπερα όχθης, αυτό που βλέπετε να γίνεται στο βίντεο, έγινε χωρίς καν να γνωρίζουν οι προσερχόμενοι ποιοι είναι οι διοργανωτές και ποιοι θα είναι και οι ομιλητές. Και αναλογισθείτε ότι ο πρώτος τυχών πατριωτικός σύλλογος που είπε κάνουμε συλλαλητήριο, έφθανε για να ακολουθήσει ό,τι ακολούθησε. Και μη ζαλίζετε το κεφάλι σας περισσότερο, γιατί είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία και είμαστε εκατομμύρια. Ένα να θυμάστε: ότι εδώ «Αρχηγός είναι ο Κυρίαρχος Λαός», ο οποίος έναν μόνον Κύριο αναγνωρίζει, Αυτόν στου Οποίου το Όνομα ο Συνταγματικός νομοθέτης θεσπίζει το Σύνταγμα.

Ε Π Ι Λ Ο Γ Ο Σ

Την παραμονή του συλλαλητηρίου 20-1-2018, ανήρτησα άρθρο μου όπου σας ενημέρωνα ότι ο άγιος Δημήτριος θα είναι στο συλλαλητήριο μαζί με τον λαό· και φρονώ ότι την επομένη 21-1-2018, και αυτοί που επέλεξαν να συναθροισθούν στον Ι.Ναό του αγ. Δημητρίου, γι’αυτό τελικά έφυγαν από εκεί και ήρθαν στο συλλαλητήριο, διότι κατάλαβαν ότι ο άγιος Δημήτριος βρισκόταν στην παραλιακή μαζί σας. Τώρα σας λέω ότι στο συλλαλητήριο στην Αθήνα στο Σύνταγμα, στις 4-2-1018 όλοι οι Αθηναίοι άγιοι (άγιος Διονύσιος Αρεοπαγίτης, αγία Φιλοθέη, παπα-Νικόλας ο Πλανάς κ.λ.π.), αλλά και ο Παπαδιαμάντης, ο Κόντογλου κ.λ.π., θα είναι στο Σύνταγμα μαζί σας. Με το πνεύμα τους μαζί σας επίσης θα είναι ο Λεωνίδας, ο Παπαφλέσσας, ο Κολοκοτρώνης, ο Μακρυγιάννης, ο Αθανάσιος Διάκος, όλοι οι Έλληνες που έχυσαν το αίμα τους για την πατρίδα μας. Εκεί θα βρίσκονται όλοι όσοι αγωνίσθηκαν υπέρ πίστεως και πατρίδος. Επίσης θα βρίσκονται μαζί σας εκείνη την ημέρα με το πνεύμα τους όλοι οι Αθηναίοι φιλόσοφοι (Σωκράτης, Πλάτωνας, Σόλων κ.λ.π.).

Εκεί θα είμαστε όλοι μας, όχι για να ακούσουμε κάποιους ομιλητές, αλλά για να μιλήσει (το ξανατονίζω) ο Κυρίαρχος Λαός με την παρουσία του και να τιμήσουμε τους προγόνους μας, που έχυσαν το αίμα τους για εμάς. Θα είμαστε εκεί να διατρανώσουμε ότι είμαστε με την Αλήθεια και το Δίκαιο, την Πίστη και την Πατρίδα. Και το Πνεύμα της Αληθείας ακούει και ενεργεί, και ταπεινώνει τους αγαπώντας το ψεύδος και την αδικία.

Ο Χριστός, η Παναγία και οι Άγιοι Πάντες (μα Πάντες), θα είναι μαζί σας.

Σας το υπογράφω.

Αρχιμ. Χριστόδουλος Αγγελόγλου

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s