ΕYΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ #covid19

 

H ελληνική κυβέρνηση, όσον αφορά τα εμβόλια για τον κορωνοϊό, δείχνει να τελεί, κατά τη λαϊκή ρήση, «σε σύγχυση εν κρανίω». Στο παρόν άρθρο δεν θα ασχοληθώ ούτε με τις αδιαφανείς ενέργειες των υπευθύνων των εμβολίων ως προς τις έρευνες των περιστατικών θανάτων ατόμων μετά τον εμβολιασμό τους με το εμβόλιο της «AstraZeneca», περιστατικών θρομβώσεων και άλλων παρενεργειών που εμφάνισαν άτομα αμέσως μετά τον εμβολιασμό τους με  το συγκεκριμένο εμβόλιο· ούτε θ’ ασχοληθώ με το γεγονός ότι με μερικές εκατοντάδες κρούσματα έκλεισαν τον ελληνικό λαό στο σπίτι και τώρα με χιλιάδες καθημερινά κρούσματα, με ρεκόρ κρουσμάτων, με επιστρατευμένους ιατρούς, με κατειλημμένες όλες τις ΜΕΘ του υγειονομικού μας συστήματος, με γεμάτα όλα τα νοσοκομεία με ασθενείς covid-19, με πλήθος διασωληνωμένων εκτός των ΜΕΘ που πεθαίνουν  λόγω έλλειψης εντατικής, με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό υπό σωματική κατάρρευση, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή λοιπόν, η κυβέρνηση καταργεί το lockdown, ενώ τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να επιβαλλόταν ένα γενικό lockdown, για να προλάβουμε τα χειρότερα! Άνοιξε τα σχολεία, κόλλησαν τα παιδιά μας, κατά εκατοντάδες σχολεία και παιδιά έμπαιναν σε καραντίνα, και αφού τα παιδιά μετέφεραν τον κορωνοϊό στις οικογένειές τους, ξεκληρίστηκαν ολόκληρες οικογένειες και αφού κατέστρεψαν τους έγκλειστους, τώρα ανοίγουν!! 

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 167345615_-1-web.jpg

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 167619348-2web.jpg

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 167572678-3web.jpg

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 167741998-4web.jpg

 

Και παρότι τα ξένα κράτη, το ένα μετά το άλλο,  διακόπτουν τον εμβολιασμό των πολιτών τους με το εμβόλιο της «AstraZeneca», αντιθέτως εμείς ακάθεκτοι και ελαφρά τη συνειδήσει, κάνουμε μόνον αυτό!   

 

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι photo-3a-web.jpg

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι photo-3-b-web.jpg

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι photo-3-c-web.jpg

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι photo-3-d-web.jpg

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι photo-3-e-web.jpg

 

Όλα τα ανωτέρω και πλήθος άλλων φαινομένων, είναι «άλλου παπά ευαγγέλιο» και οι συνέπειες που υφιστάμεθα –και θα υποστούμε– είναι ολέθριες. Οι δε υπεύθυνοι «ελαφρά τη καρδία» δηλώνουν:

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι photo-new-web-1.jpg

 

Με το παρόν άρθρο μου θέλω να απευθύνω, ως Έλληνας πολίτης, κάποια ερωτήματα προς τους κυβερνώντες και τους αρμοδίους για τα εμβόλια:

Επικοινωνούν μαζί μου άτομα μεγάλης ηλικίας, άνω των 76 ετών, από διάφορα μέρη της Ελλάδος, και μου λένε ότι κλείνουν ραντεβού για να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και τους ενημερώνουν ότι θα τους κάνουν το εμβόλιο της «AstraZeneca», διότι μόνον αυτό διαθέτουν!

Ερώτημα 1ο : Στην Ελλάδα υπάρχει κάποιος υπουργός ή μέλος της Βουλής ή Μητροπολίτης, που να εμβολιάσθηκε με το εμβόλιο της «ΑstraZeneca»;

Ερώτημα 2ο : Αυτή τη στιγμή όπου οι Έλληνες πολίτες κάθε ηλικίας καλούνται να εμβολιασθούν μόνον με το εμβόλιο της «ΑstraZeneca», στο Άγιον Όρος αποστέλλονται εμβόλια για τον εμβολιασμό των μοναχών, μόνον της «Pfizer» (ενν. για τον εμβολιασμό μοναχών κάθε ηλικίας). Εάν σκεφθεί κανείς τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στον Άθωνα (ενν. ηλεκτροδότηση κ.λ.π.) και ότι η συντήρηση των εμβολίων της «Pfizer» είναι πολύ δύσκολη απαιτείται πολύ χαμηλή ψύξη και πρέπει τα εμβόλια να παραμένουν εκεί πάνω επί έναν μήνα (για το επαναληπτικό), γεννάται το ερώτημα: -Πώς έγινε αυτή η επιλογή, ώστε έξω από το Άγιον Όρος να καλούνται υπερήλικες πολίτες να κάνουν το εμβόλιο της «ΑstraZeneca» (λόγω ελλείψεως του «Pfizer», όπως τους ενημερώνουν), και στο Άγιον Όρος επελέγη να γίνεται της «Pfizer» για όλες ανεξαιρέτως τις ηλικίες (και όχι μόνον για τους μοναχούς άνω των 69 ετών); Με ποια κριτήρια γίνεται αυτή η επιλογή; Μήπως οι Αγιορείτες μοναχοί έθεσαν κάποια προϋπόθεση επιλογής εμβολίου, προκειμένου να εμβολιασθούν;

Ερώτημα 3ο : Η ελληνική κυβέρνηση πόσα εμβόλια της «ΑstraZeneca» έχει προμηθευθεί; Και από πού τα προμηθεύθηκε; Μήπως από τα κράτη που  διακόπτουν τους εμβολιασμούς των πολιτών τους με το συγκεκριμένο εμβόλιο;

Ερώτημα 4ο : Παγκοσμίως έχει υπάρξει πλήθος παρενεργειών και προβλημάτων, θανάτων, θρομβώσεων κ.λ.π. από το εμβόλιο της «ΑstraZeneca»· πλήθος κρατών διέκοψαν τον εμβολιασμό των πολιτών τους μ’ αυτό το εμβόλιο μέχρι να διεξαχθούν και να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες έρευνες και να αποφανθεί η επιστημονική κοινότητα για τα ανωτέρω περιστατικά. Εδώ στην Ελλάδα οι εμβολιασμοί μ’ αυτό το εμβόλιο συνεχίζονται, με το σκεπτικό ότι τα περιστατικά ερευνώνται. Στην Ελλάδα, λοιπόν, η λογική της πρόληψης δεν ισχύει; Δεν πρέπει πρώτα να διεξαχθούν οι έρευνες και αφού μάθουμε τα αποτελέσματά τους, μετά εκ του ασφαλούς να συνεχισθεί ο εμβολιασμός με το συγκεκριμένο εμβόλιο;

Προφανώς στην Ελλάδα δεν χρειάζονται ούτε έρευνες! Οι υπεύθυνοι μόλις υπάρξει συμβάν πιθανής παρενέργειας, αυτομάτως αποφαίνονται ότι το συμβάν δεν συνδέεται με το εμβόλιο!  Και είναι μάλλον αναμενόμενη τέτοια αντιμετώπιση, γνωρίζοντας σε ποια χώρα ζούμε.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s