ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΛΕΩΝΙΔΑ (“που βάζουν τα γυαλιά” στους άνδρες)

vasilinos.wordpress.com

arxi

Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι η εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» υλοποιεί παρανόμως το Επενδυτικό της Σχέδιο, χωρίς αυτό να έχει εγκριθεί ως ο νόμος 3220/2004 ορίζει διά του Άρθρου 3. Πέραν τούτων και η παράνομη υλοποίησή του υλοποιείται με πλήθος παρανόμων εργασιών. Δικαιοσύνη, αστυνομία, πολιτεία, όλοι έχουν λάβει γνώση της ανομίας που συντελείται και όλοι ανεξαιρέτως οργανωμένα συγκαλύπτουν την παρανομία και διώκουν τους κατοίκους που δεν συμβιβάζονται με τη διαφθορά. Όπως με την ανάρτησή μας με τίτλο «Η διαφθορά σε όλο το μεγαλείο της» της 1-8-2014 σας ενημερώσαμε, στην προχθεσινή διαμαρτυρία των κατοίκων και την απαίτηση να εφαρμοσθεί ο νόμος, η αντιεισαγγελέας Υπηρεσίας Πολυγύρου κα Κεχαγιά ψευδόμενη ασύστολα και συγκαλύπτοντας τις παρανομίες, απεφάνθη δογματικά ότι: «Όλα είναι νόμιμα και δεν συντελείται κανένα αδίκημα», δηλ.η διαφθορά σε όλο το μεγαλείο της. Ο Αστυνομικός Δ/της Πολυγύρου κ. Ιωάννης Αποστολάκης αρνήθηκε να ζητήσει από την υπεύθυνη του εργοταξίου τις άδειες, και εν γνώσει του ότι το έργο ήταν παράνομο και παρ’όλο που ο Διοικητής του Αστυν. Τμήματος Αρναίας βεβαίωνε ότι έχει ενημερώσει και έχει προ πολλού στείλει τα έγγραφα αυτοψίας των αρμοδίων υπηρεσιών και στην Εισαγγελία και στην Προϊσταμένη του αρχή (ότι δηλ. πρόκειται περί αυθαιρέτου), ο κ. Αποστολάκης δυστυχώς πάνω από τον νόμο έθεσε παράνομη εντολή της Εισαγγελέως κας Κεχαγιά που εψεύδετο ασυστόλως (παραβαίνοντας κατάφωρα και επιδεικτικά το καθήκον του), κάτι στο οποίο ο Αστυνομικός Δ/της δεν ήταν υποχρεωμένος να υπακούσει, διότι κανένας δεν είναι πάνω από τον νόμο και το Σύνταγμα, ούτε είναι υποχρεωμένος να υπακούει σε παράνομες εντολές προϊσταμένου του.

Όταν οι αστυνομικοί συναντούν στον δρόμο κάποιο μικροπωλητή δίχως στον ήλιο μοίρα, δεν τηλεφωνούν στον Εισαγγελέα για να τον  ρωτήσουν αν πρέπει να ζητήσουν να δουν το αν διαθέτει ο μικροπωλητής άδεια. Κι όταν διαπιστώσουν ότι ο μικροπωλητής δεν διαθέτει άδεια, πάλι δεν τηλεφωνούν στον Εισαγγελέα για να ρωτήσουν τι να κάνουν και αν θα πρέπει να εφαρμόσουν τον νόμο, αλλά εφαρμόζουν αυτεπάγγελτα τον νόμο και κινούν την αυτόφωρη διαδικασία, ως έχουν καθήκον, κάτι που αρνούνται οι αστυνομικοί να πράξουν στην ανωτέρω περίπτωση και αντ’ αυτού προστατεύουν τις παρανομίες και τους παρανόμους.

Κάτω από αυτές τις πραγματικές συνθήκες και το αδιέξοδο της διαφθοράς, μητέρες Ιερισσιώτισσες (με πνεύμα ανώτερο των Σπαρτιατισσών μητέρων που έστελναν στον πόλεμο τα παιδιά τους και τους έλεγαν: «ή ταν ή επί τας»), αποφάσισαν οι ίδιες να πάνε (κι όχι τα παιδιά τους) σήμερα το πρωί και να βάλουν λουκέτο στην πύλη του εργοταξίου. Παραθέτουμε κάτωθι τη φωτογραφία:

20140804_022335-web

Εν συνεχεία ανήρτησαν χάρτινες πινακίδες επί της πύλης με τα συνθήματά τους. Παραθέτουμε τις εν λόγω φωτογραφίες:

20140804_0220web

20140804_web

20140804_02212-web

20140804_0-web

Έπειτα δέθηκαν και κλειδώθηκαν με λουκέτα πάνω στην πύλη του εργοταξίου, ώστε να σταματήσει η διέλευση των αυτοκινήτων και μηχανημάτων που δουλεύουν παρανόμως, και δήλωσαν ότι για να συνεχισθούν οι παράνομες εργασίες , θα πρέπει να περάσουν τα αυτοκίνητα και τα ΜΑΤ πάνω από τα πτώματά τους. Είπαν λοιπόν το: «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ».

Παραθέτουμε σχετικές φωτογραφίες:

20140804_022349-web

0-web

20140804-web

20140804_022416-web

2014080-web20140804_022201-web

Πάνω που είχαμε αρχίσει να ντρεπόμαστε ότι οι τίμιες αγωνίστριες γυναίκες καθαρίστριες στην Αθήνα «μας έβαλαν τα γυαλιά», ήρθαν οι λεβέντισσες ιερισσιώτισσες να μας κάνουν όλους υπερήφανους και να μας δείξουν ότι πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη κατά της διαφθοράς και ότι επιτέλους δεν πρέπει να καθόμαστε απαθώς, αποδεικνύοντας ότι η παθητική  διαφθορά του λαού, είναι αυτή που τρέφει την ενεργητική διαφθορά της κάθε λογής εξουσίας.

Παραθέτουμε σε βίντεο τό μηνυμά τους:

 

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτή τη στιγμή οι αστυνομικοί κάθονται απέναντι από τις γυναίκες σε αμηχανία ευρισκόμενοι, διότι γνωρίζουν ότι αυτές είναι αποφασισμένες να πεθάνουν για τον νόμο, ενώ αυτοί από τους προϊσταμένους τους έχουν εντολή να προστατεύσουν αυτόν που καταφρονεί και καταπατά νόμο και Σύνταγμα. Όσοι έχουν ελληνικό φιλότιμο και μισούν τη διαφθορά, πρέπει επιτέλους να σταματήσουν να συμμετέχουν στην παθητική διαφθορά και να βρίζουν μόνο όσους την ενεργούν.

Σήμερα δεν πρέπει κανείς να μείνει στο σπίτι του. Πρέπει να σημάνουν οι καμπάνες και ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ειρηνικά να σπεύσουμε στις Σκουριές και να συμπαρασταθούμε και να απαιτήσουμε να εφαρμοσθεί ο νόμος, και οι ενεργούντες την παρανομία και οι συγκαλύπτοντες αυτούς και οι προστατεύοντες αυτούς, να δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη (ήδη προσέρχονται συνεχώς κάτοικοι).

————————————

 

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.» ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 36

Αύριο προσέρχεσθε για να ψηφίσετε ονομαστικά το άρθρο  36 και τις φωτογραφικές διατάξεις των τροπολογιών του δασοκτόνου Νομοσχεδίου του ΥΠΕΚΑ, που ως σκοπό έχει τη νομιμοποίηση των παρανομιών της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.». Όλοι σας γνωρίζετε ότι η σύμβαση μεταβίβασης των Μεταλλείων Κασσάνδρας αποτελεί το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο και κακούργημα εις βάρος του ελληνικού δημοσίου. Πολύ καλά γνωρίζετε ότι αυτή η επένδυση δεν έχει λάβει την έγκριση της ελληνικής πολιτείας, ως ο Ν.3220/2004 άρθρο 3 ορίζει, και συνεπώς όπως η Εθνική Σύμβαση ορίζει, δεν επιτρέπεται να υλοποιείται το Επενδυτικό Σχέδιο πριν την έγκρισή του (βλ. προγενέστερη ανάρτησή μας με τίτλο: «ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ» της 24-11-2013).

Επίσης γνωρίζετε ότι και η παράνομη υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου γίνεται με πλήθος άλλων παρανομιών, που αύριο καλείσθε να νομιμοποιήσετε, γιατί δεν προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία.

Έχετε καταστρέψει ανθρώπινες ζωές, έχετε καταστήσει τη ζωή ανεπιθύμητη, πτωχεύσατε την Ελλάδα, εκχωρήσατε τα κυριαρχικά δικαιώματα του έθνους μας. ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ. Αν σας έχει απομείνει ίχνος ελληνικού φιλότιμου, ακούστε τον Λαό που εκπροσωπείτε και πείτε ΟΧΙ στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ. Πάνω από την κομματική πειθαρχία είναι ο Νόμος, το Σύνταγμα, η Συνείδηση και ο λαός που σας ανέθεσε να τον υπηρετείτε. Δεν εκπροσωπείτε ούτε τον Σαμαρά, ούτε τον Βενιζέλο, ούτε τα οικονομικά εκδοτικά-εργολαβικά συμφέροντα.

Οι βουλευτές της Χαλκιδικής πρέπει να ξεχάσουν την πολιτική και τις «υπεύθυνες δηλώσεις» συμπαράστασης, αν σέβονται τον λαό που υπηρετούν, πρέπει σήμερα ούτε τον άρρωστο να προσποιούνται ούτε «με μεγαλορρημοσύνη να κομπάζουν». Πρέπει –και έχουν ηθική υποχρέωση- ρητά να δηλώσουν προς πάσα κατεύθυνση ότι συμπαραστεκόμενοι στον Λαό που εκπροσωπούν, αν ψηφισθεί αύριο αυτός ο Νόμος από τα κόμματά τους, αυτοί θα ανεξαρτητοποιηθούν. Σε διαφορετική περίπτωση, στο μέλλον η ιστορία θα σας συμπεριλάβει στις σελίδες εκείνες που θα σας αναφέρει με μελανά χρώματα όπως κάποιους προγόνους σας.

Και οι βουλευτές σήμερα πρέπει να ανέβουν στις Σκουριές, διότι συντελείται γεγονός πολύ ανώτερο από το χύσιμο εκ φορτηγού μισού κυβικού τοξικού αποβλήτου. Σήμερα δίνεται «μάχη» κατά της διαφθοράς και δεν πρέπει κανείς να λείψει.

 ———————

ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Οι κάτοικοι έχουν την αλήθεια με το μέρος τους, τη διατρανώνουν με κάθε τρόπο, διαθέτουν τα αποδεικτικά στοιχεία της, αλλά δεν διαθέτουν στην Ελλάδα της διαφθοράς άνθρωπο για να αποδώσει την αλήθεια και τη Δικαιοσύνη. Ζητείται λοιπόν Τίμιος, Ευσυνείδητος Εισαγγελέας ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, να επέμβει αμέσως αυτεπάγγελτα και α) να κινήσει δίωξη κατά της υπευθύνου Αντιεισαγγελέως, β) κατά του Αστυνομικού Δ/τη, γ) κατά των νομίμων εκπροσώπων της εταιρείας και δ) να δώσει εντολή να σταματήσει αυτή τη στιγμή το παράνομο έργο. Αν δεν υπάρχει, τότε γνωρίστε ότι έχει καταλυθεί ο Νόμος και  το Σύνταγμα, και όλοι έχουμε καθήκον να εφαρμόσουμε α) το άρθρο 25 παρ.4 του Συντάγματος:  «Το κράτος αξιώνει από όλους τους πολίτες την εκπλήρωση του χρέους της κοινωνικής αλληλεγγύης»  και β) την ακροτελευταία διάταξη του άρθρου 120 του Συντάγματος, που ορίζει στην παρ.2:  « Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους… αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων. Παρ.4 Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία» (ενν. δυνάμεις καταστολής, ΜΑΤ,…).

Θα σας κρατήσουμε ενήμερους για τις εξελίξεις, «αν δεν συλληφθούμε εν τω μεταξύ από τα χορηγούμενα από την εταιρεία Σώματα Ασφαλείας»  ή δεν μεταφερθούμε στο νοσοκομείο.

Leave a comment