«Μη μου στενοχωριέστε…Όλα καλά…»

vasilinos.wordpress.com

arxiki ΑΠΟ-ΥΨΟΣ-800-M

Ο Πωλ Ράϊτ είπε: «Φεύγω αν…», και όλους τους δημοσιογράφους τους έπιασε κατάθλιψη, προφανώς γιατί θα χάσουν «τη δουλειά τους» και τα μέσα στα οποία εργάζονται, τις διαφημίσεις τους. Σήμερα 20-1-2016 στην περιοχή μας χιόνιζε, οι δρόμοι είχαν πάγο, όμως η Eldorado συνεχίζει να στέλνει κομβόϊ από νταλίκες με τα εξαρτήματα για την αποπεράτωση του εργοστασίου εμπλουτισμού, ακόμα και με χιόνια και με πάγο. Τα τοποθετεί στη μάνδρα, στα Τσαΐρια της Μ. Παναγίας, αφού γέμισαν οι μάνδρες της Αρναίας. Σας καταθέτουμε σημερινή φωτογραφία από άλλο κομβόϊ που κατέφθασε.

20120426_182231-web

Με την ευκαιρία, για να αρθεί εντελώς η θλίψη των δημοσιογράφων που υπηρετούν την πληροφόρηση, παραθέτουμε τις κάτωθι φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από δορυφόρο και φαίνεται η περιοχή του Κακάβου και στο βάθος η Αθωνική χερσόνησος.

ΚΑΚΚΑΒΟΣ ΑΠΟ ΥΨΟΣ 5KM web_edited-1

Παραθέτουμε και την περιοχή των Σκουριών, όπως φαίνεται πλέον από τον δορυφόρο, ώστε να διαπιστώσουν (οι δημοσιογράφοι μας) αφ’ υψηλού ότι η «ανάπτυξη» στις Σκουριές συνεχίζεται, και με τα 700.000.000 ευρώ που ήδη έχουν διατεθεί, η ανάπτυξη έχει φθάσει σ’αυτό το σημείο που δείχνoυν οι κάτωθι φωτογραφίες τραβηγμένες από τον δορυφόρο και φυσικά δεν είναι αρκετά πρόσφατες.

ΚΑΚΚΑΒΟΣ-ΑΠΟ-ΥΨΟΣ-1,5-KM-we

ΚΑΚΑΒΟΣ-ΑΠΟ-ΥΨΟΣ-1-KM-web

arxiki ΑΠΟ-ΥΨΟΣ-800-M

Έτσι, λοιπόν, «ΟΛΑ ΚΑΛΑ», για δε τη νομιμότητα φροντίζει το ΣτΕ και από ώρα σε ώρα θα δώσει στη δημοσιότητα μια ντουζίνα αποφάσεις, απορρίπτοντας όλες τις προσφυγές, ώστε να είναι όλα νόμιμα, διότι η κυβέρνηση σέβεται τη νομιμότητα και δε θέλει να έχει συνειδησιακό πρόβλημα. Μη μου στενοχωριέστε, λοιπόν, όλα καλά. Για περισσότερες πληροφορίες, σας έχουμε υπομνήσει παλαιότερα πού να απευθυνθείτε.

 

Leave a comment