ΕΚΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

vasilinos.wordpress.com

meta-708_6

Αγαπητοί μας αδελφοί,

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, υπάρχει πλέον επισιτιστικό (και όχι μόνο) πρόβλημα με τους αδελφούς συνανθρώπους μας και πρόσφυγες, οι οποίοι είναι θύματα πολέμων και ανήλεων ευρωπαίων πολιτικών. Μέσα στο χειμώνα με μικρά παιδιά, αναπήρους και ηλικιωμένους, δίχως στον ήλιο μοίρα, νηστικοί, άστεγοι, προσμένουν από τους «πολιτισμένους ευρωπαίους» να τους ανοίξουν τα σύνορα.

f2_76

Εμείς ενημερωθήκαμε σήμερα ότι στην Ειδομένη υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα επισιτισμού, σε βαθμό πλέον να γίνονται ακόμα και μεταξύ των προσφύγων επεισόδια. Κατόπιν τούτου, το Ησυχαστήριό μας και το blog μας αναλάβαμε την πρωτοβουλία να ετοιμάσουμε τρόφιμα και να τα πηγαίνουμε στην Ειδομένη. Παρακαλούμε δε, ενορίες, συλλόγους, φορείς κ.λ.π., να αναλάβουν παρόμοιες πρωτοβουλίες για την ανακούφιση αυτών των δυστυχισμένων ανθρώπων.

prosfiges

Παρακαλούμε όσοι θέλετε να βοηθήσετε είτε οικονομικά είτε χορηγώντας μας τρόφιμα είτε προσφέροντας την εθελοντική σας εργασία για την προετοιμασία και συσκευασία των τροφίμων (σάντουϊτς κ.λ.π.), μπορείτε να επικοινωνήσετε τώρα με το τηλέφωνό μας 23720-32134 ή να αφήσετε το τηλέφωνό σας και την πρόθεσή σας κάτω από το άρθρο μας ως σχόλιο και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Η πρώτη μεταφορά τροφίμων θα γίνει αύριο Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016.

(Ως βασικά είδη για τα σάντουϊτς χρειάζονται κασέρι, ζαμπόν και ψωμάκια για σάντουϊτς ή τοστ). Επίσης θα δοθούν ατομικά νερά και γάλατα. Σε όσους προσφερθούν να δώσουν χρήματα, θα τους παραδίδεται η ανάλογη νόμιμη απόδειξη των σούπερ-μάρκετ ή εταιρειών, για τα υλικά που αγοράσθηκαν με  τα χρήματά τους.

Σας ευχαριστούμε και αναμένουμε την έμπρακτη συμπαράστασή σας.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s