H αλήθεια από τον Αρχιμ. π. Χριστόδουλο στο συλλαλητήριο Ιερισσού

vasilinos.wordpress.com

Σήμερα διοργανώθηκε στην Ιερισσό συλλαλητήριο για την έγκριση ψηφίσματος που θα σταλεί προς «πάσα κατεύθυνση». Στο πλαίσιο αυτό μίλησε ο Δήμαρχος του Δήμου Αριστοτέλη, κ. Ζουμπάς, ο κ. Χρ. Αδαμίδης (μέλος του συντονιστικού Ιερισσού), ο Πρόεδρος του Παρατηρητηρίου Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων κ. Τ. Παπαγεωργίου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Λ. Τόσκας, και άλλοι… Ολόκληρη την εκδήλωση θα την αναρτήσουμε προσεχώς, λόγω χρονοβόρου διαδικασίας που έχει η μετατροπή των βίντεο.

Αναρτούμε προς το παρόν την ομιλία του Αρχιμ. π. Χριστοδούλου, που δεν ήταν προγραμματισμένη, όμως ο κόσμος αυθόρμητα του ζήτησε να μιλήσει, και τελικά πήρε τον λόγο εκ του προχείρου, για να μην τους χαλάσει το χατήρι.

Για όσους ενδιαφέρονται για την αλήθεια, σήμερα η εφημερίδα «ΤΟ ΧΩΝΙ» φιλοξενεί στο «σαλόνι» της στις σελ. 16-17 ολοκληρωμένο εκτεταμμένο άρθρο του Αρχιμ. Χριστοδούλου για τα τεκταινόμενα των ημερών, με τίτλο: «Το δίκαιο δεν είναι με τη δικαιοσύνη»,  και μπορείτε να την προμηθευτείτε και να σχηματίσετε ολοκληρωμένη περί της αληθείας γνώμη.

 

Leave a comment