Πρόσκληση – παράκληση στους συνωμοσιολόγους

vasilinos.wordpress.com

Εργάζομαι στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη. Είναι νοσοκομείο αναφοράς του covid-19. Tρεις κλινικές έχουν μετατραπεί ειδικά για τη νοσηλεία όσων πάσχουν από τον covid-19. Τώρα που γράφω αυτές τις λίγες γραμμές, βρίσκομαι στο νοσοκομείο, όπως με βλέπετε στη φωτογραφία. Αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο μας νοσηλεύονται δεκάδες ασθενείς με covid-19 και άλλοι είναι διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ και χαροπαλεύουν.

Οι γιατροί του νοσοκομείου δίνουν καθημερινά τιτάνιο αγώνα με κίνδυνο της ζωής τους και των συγγενών τους· το ίδιο και οι νοσηλευτές, όπως και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου. Οι ιατροί μέσα στον καύσωνα του καλοκαιριού είναι καλυμμένοι ολοκληρωτικά από το κεφάλι μέχρι τα νύχια των ποδιών τους.

Στην αυλή του νοσοκομείου στα παγκάκια βλέπεις τους συγγενείς των ασθενών με covid-19 να μη μπορούν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους, διότι απαγορεύεται. Δεν θέλω να περιγράψω το μαρτύριο που βιώνουν οι ασθενείς, οι οποίοι  υποβάλλονται σε διασωλήνωση, για να μπορούν να αναπνέουν… Την περιγραφή του μαρτυρίου τους αφήνω να την κάνει ένας ιατρός.

Παρ’ όλα αυτά που εμείς βιώνουμε καθημερινά, πολλοί εντός του διαδικτύου και δυστυχώς ακόμα και ιερείς, μοναχοί και ζηλωτές χριστιανοί, καθήμενοι εκ του ασφαλούς στους καναπέδες τους γράφουν ότι ο κορωνοϊός είναι ένα παραμύθι, μια συνωμοσία και καταλήγουν στο σλόγκαν με ερώτημα: «Εσύ έχεις κάποιον στην οικογένειά σου με covid 19; Άκουσες κάποιον γνωστό σου να έχει covid-19; Όχι (απαντούν οι ίδιοι). Τότε; Δεν είναι παραμύθι;». Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου: Εμάς τους χιλιάδες εργαζομένους στα νοσοκομεία αναφοράς σε όλη την Ελλάδα και την υφήλιο, τους ιατρούς, τους νοσοκόμους, τους τραυματιοφορείς κ.α., για βλάκες μας περνάτε κι εσείς είστε οι έξυπνοι;  Αν θες να μάθεις αν θερίζει ο καρκίνος, τότε δεν κάθεσαι στον καναπέ του σπιτιού σου και λες: «δεν έχουμε κάποιον στην οικογένειά μας με καρκίνο, συνεπώς δεν υπάρχει»! Πηγαίνεις μία επίσκεψη στο νοσοκομείο «Θεαγένειο» ή στον «Άγιο Σάββα» και πείθεσαι αμέσως. Έτσι και για τον covid-19, πας σε ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς και βλέπεις την αλήθεια.

Με το παρόν άρθρο καλώ όλους αυτούς τους ιερείς και μοναχούς που διαδίδουν τα ανωτέρω, αύριο που έχουμε εφημερία και θα έρχονται στα εξωτερικά ιατρεία κατά δεκάδες ασθενείς με πυρετό και συμπτώματα covid-19, να καθίσουν μαζί τους, να τους ασπαστούν, να τους χαιρετήσουν και τότε τους βεβαιώνω ότι δεν θα έχουν καμία αμφιβολία για το ότι υπάρχει εχθρός αόρατος που θερίζει. Αν δεν θελήσετε οι ίδιοι να διαπιστώσετε την αλήθεια, τότε θα είστε πλανεμένοι ή ανθρωποκτόνοι, παρασύροντας τον απλό κόσμο στον όλεθρο, και δυστυχώς τις ευπαθείς ομάδες, τον πατέρα μας, τη μητέρα μας, τον παππού, τη γιαγιά, τους ασθενείς συγγενείς και τους συνανθρώπους μας. Η δική σας αφροσύνη αποβαίνει σε επιβάρυνση της ζωής και της δουλειάς όλων μας όσων υπηρετούμε στο υγειονομικό μας σύστημα. Σκεφτείτε μας από τον καναπέ σας, είναι χριστιανικό καθήκον σας (μας).

Σας περιμένω.

Ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία στην εφημερία του νοσοκομείου.

 

Leave a comment